Zapytanie ofertowe na realizację zadania: wynajem cateringu z potrawą regionalną obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówka na imprezę plenerową pn.” 510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE

 

na realizację zadania:

wynajem cateringu z potrawą regionalną

 obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówką na imprezę plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

 

Zadanie organizowane jest w ramach operacji

„Obchody 510 rocznicy założenia osady Filipów”.

 

Operacja „Obchody 510 rocznicy założenia osady Filipów” realizowana jest w zakresie działania „Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność” w ramach Priorytetu 4 „Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej”, objętego Programem Operacyjnym „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020.

 

  1. Opis przedmiotu zamówienia:

 

  • wynajem cateringu wraz z obsługą – 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 szt. kartaczy z surówką (kartacz 250 g/sztuka, surówka z białej kapusty                   150 g/porcja) na imprezę plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.
  • Przedmiot zamówienia określony został we wspólnym słowniku zamówień następującymi kodami i nazwami (CPV):

55520000-1 – Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 – Usługi podawania posiłków

 

  1. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY:
  2. Ofertę należy przygotować na formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 do niniejszego Zapytania ofertowego.
  3. Formularz ofertowy musi być podpisany przez osobę lub osoby upoważnione do reprezentowania Oferenta.
  4. Zamawiający wymaga, by formularz ofertowy został podpisany czytelnie, imieniem i nazwiskiem osoby występującej w imieniu Oferenta. Zamawiający dopuszcza podpisanie oferty podpisem nieczytelnym, tj. parafą tylko pod warunkiem, że będzie on opatrzony pieczęcią imienną, tj. wskazującą imię i nazwisko osoby składającej taki podpis.
  5. Poprawnie wypełniony i podpisany formularz ofertowy należy przesłać w formie elektronicznej (skan formularza) na adres e-mail Zamawiającego lub złożyć w formie pisemnej za pośrednictwem poczty, kuriera lub osobiście na adres pocztowy Zamawiającego (email i adres zamawiającego podany jest w punkcie III niniejszego zapytania ofertowego).
  6. Formularz ofertowy składany za pośrednictwem poczty lub kuriera musi być umieszczony w zamkniętej, nieprzejrzystej kopercie opisanej następującym sformułowaniem:

FORMULARZ OFERTOWY:

wynajem cateringu z potrawą regionalną

obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówka                                   na imprezę plenerową pn. ”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

 

NIE OTWIERAĆ PRZED DNIEM: 26.05.2022 r.

 skan zapytania ofertowego

załącznik nr 1 – formularz ofertowy

Załącznik nr 2 – WZÓR UMOWY

Załącznik nr 3- PROTOKÓŁ Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Zalacznik-nr-4-klauzula-informacyjna-RODO

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *