informacja z wyboru najkorzystniejszej oferty na wynajem cateringu w dniu 14.08.2022 r.

PROTOKÓŁ Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

dotyczący wyboru najkorzystniejszej oferty w postępowaniu na realizację zadania:

Wynajem cateringu z potrawą regionalną

obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówką na imprezę

plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

 

Zadanie organizowane jest w ramach operacji

„Obchody 510 rocznicy założenia osady Filipów”.

 

Operacja „Obchody 510 rocznicy założenia osady Filipów” realizowana jest w zakresie działania „Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność” w ramach Priorytetu 4 „Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej”, objętego Programem Operacyjnym „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020.

 

  1. PEŁNA NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO:

Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Filipowie

  1. Garbaska 1, 16-424 Filipów

 

  1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
  • Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadania:

Wynajem cateringu z potrawą regionalną

               obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówką na imprezę

               plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

 

  • Zakres zamówienia obejmuje:

 

  • wynajem cateringu wraz z obsługą – 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 szt. kartaczy z surówką (kartacz 250 g/sztuka, surówka z białej kapusty                   150 g/porcja) na imprezę plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.
  • Przedmiot zamówienia określony został we wspólnym słowniku zamówień następującymi kodami i nazwami (CPV):

55520000-1 – Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 – Usługi podawania posiłków

 

  • SZACUNKOWA WARTOŚĆ PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
  1. Wynajem cateringu z potrawą regionalną

obejmującą 150 porcji potrawy regionalnej tj. 2 kartacze + surówką na imprezę

plenerową pn.”510 lat osady Filipów” w dn. 14.08.2022 r.

 

  • Cena netto (w PLN): 3614,81 zł
  • Cena brutto (w PLN): 3800,00 zł
  • Podatek VAT: 8 %

 

 

 

  1. KRYTERIA OCENY OFERT:
  2. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający kierował się jedynym kryterium, jakim jest cena brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia.
  3. Punkty za kryterium „cena brutto” zostały obliczone wg następującego wzoru:

 

cena brutto oferty najtańszej

————————————— x 100 = ilość punktów

cena brutto oferty badanej

 

  1. Waga kryterium: 100%

 

 

  1. SPOSÓB UPUBLICZNIENIA ZAPYTANIA OFERTOWEGO PRZEZ BENEFICJENTA: strona internetowa www.gokis.filipow.pl

 

  1. WYKAZ OFERENTÓW, KTÓRZY ZŁOŻYLI OFERTY i KTÓRYCH OFERTY ZOSTAŁY ROZPATRZONE:
  2. Nazwa oferenta: Przedsiębiorstwo Handlowe Jan Kalinowski

Adres oferenta: ul. Półwysep 1, 16-407 Wiżajny

Data wpłynięcia oferty: 25.05.2022r.

Wartość netto oferty: 3194,44zł

Wartość brutto oferty: 3450,00zł

Punkty uzyskane w drodze postępowania: 100 pkt

 

  1. Nazwa oferenta: Stowarzyszenie „Żytkiejmska struga”

Adres oferenta: Ul. M. Konopnickiej 6/10 19-504 Żytkiejmy

Data wpłynięcia oferty: 26.05.2022r.

Wartość netto oferty: 3900,00zł

Wartość brutto oferty: 3900,00zł

Punkty uzyskane w drodze postępowania: 88,46 pkt

 

  1. Nazwa oferenta: PP-H-U Astras.c.Halina Jagłowska, Mirosław Dermont

Adres oferenta: ul. Partyzantów 7, 19-400 Olecko

Data wpłynięcia oferty: 26.05.2022r

Wartość netto oferty: 3750,00zł

Wartość brutto oferty: 4050,00zł

Punkty uzyskane w drodze postępowania: 85,19 pkt

 

  1. WYKAZ OFERENTÓW, KTÓRYCH OFERTY ZOSTAŁY ODRZUCONE:

BRAK

  1. WSKAZANIE WYBRANEJ OFERTY:
  2. Nazwa oferenta: Przedsiębiorstwo Handlowe Jan Kalinowski

Adres oferenta: ul. Półwysep 1, 16-407 Wiżajny

Data wpłynięcia oferty: 19.05.2022r.

Wartość netto oferty: 3194,44zł

Wartość brutto oferty: 3450,00zł

 

Uzasadnienie wyboru:  oferta najkorzystniejsza cenowo

 

Data sporządzenia protokołu: 26.05.2022r.

 

 

 

protokół z wyboru oferty – catering

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *